Hvorfor badeværelser?

Vi aner det ikke. Men vi ved, vi er gode til dem

Badeværelset er ofte et værelse, der overses i huset. Vi laver mad i køkkenet, byder gæster velkommen i stuen, og badeværelset, der som eneste er et sted kun for os, ofte ikke er så markant i projekter. Det bliver lagt på sidelinjen af huset.

Vi simpelthen kan ikke forstå sikke et scenario. Og vi er helt uenige med det.

Et badeværelse er et intimt rum. Det giver os en god atmosfære om morgenen, under morgen- og aftenrutine, når vi slapper af efter en lang dag. Selvom det normalt er lille, skal det indeholde meget og mange – ikke kun udstyr, men også folk, der gør sig klar hver morgen. Et badeværelse skal være let at rengøre og virkelig rummeligt. Hvem ved, hvor mange flasker shampoo kan det samle?

Godt designet, udfører det alle sine funktioner.

Hvis det er det ikke, bringer det kun utilfredshed og modløshed. Hos BathLab studerer vi badeværelser og bøjer knæ for dem.
Vi ved at hygge og afslapning fremkaldes af detaljer – fra farver, arrangement af skabe, til belysning, der skal vågne op eller berolige os, afhængigt af tidspunktet. Synes du det ikke er en let opgave? Så måske er du ikke længere overrasket over, at vi kun arbejder med badeværelser? :) Vælg et ungt team med stor erfaring i fliser, der er ikke bange for badeværelser af enhver størrelse og kan endda sy en kjole fra brusebad gardiner. Ifølge mode!

Vi inviterer dig til samarbejde,

BathLab teamet